Playstation 4 oyuncularını bir araya getiren yardımlaşma ve ortak paylaşım grubu.
pek fazla kimse online degil ama deneyelim sansimizi arkadaslar yurt disinda yasiyorum, turkce klavyem yok bilgisayarimda kusuruma...pek fazla kimse online degil ama deneyelim sansimizi arkadaslar yurt disinda yasiyorum, turkce klavyem yok bilgisayarimda kusuruma bakmayin...Kizarkadasim gaza gelip yeni yil hediyesi aldi PS4 Pro, ben de daha fena gaza gelip HDD yi 2 TB SSD ile degistirdim ayrica 2TB daha harici disk ekledim usb ile. Gozle gorulur bir performans artisi var diyebilirim ozellikle Spider-man ve Division 2 yukleme ekranlarinda orjinal PS4 Prolara nazaran.Sorun su ki ozellikle Division 2 de mavi ekran hatalari aliyorum. safemode ile baslatip yeniden ayarlamaya calistimsa da hala ayni hata cikiyor.PS4 Pro yu ssd ile kullanip ayni soruna denk gelen var mi? Cozum bulabilen var mi? Daha fazla görüntülensin
sorun cozuldu arkadaslar, PS4 u guvenli modda acip "Rebuild Database" yaptiktan sonra ayni sorun ile karsilasmadim. 2 yıl önce